BringITon, la a patra editie

Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi organizează, sub auspiciile Academiei de Științe Tehnice din România, în zilele de 18-19 noiembrie 2016, cea de a patra ediţie a workshopului `BringITon!`, în intenția de a stabili şi consolida parteneriate între mediul universitar de IT din România, investitori și companii de profil. Clusterul EURONEST ICT Hub este partener al evenimentului.
Organizatorii invită studenți, masteranzi, doctoranzi, postdoctoranzi, cercetători și cadre didactice din tara si din strainatate din toate domeniile IT, cu proiecte care pot cointeresa parteneri industriali și potențiali investitori.
Proiectele selectate de Comitetul de Program vor fi prezentate sub formă de postere și demonstrații interactive în cadrul workshopului și vor fi publicate într-un catalog. Un Comitet de Experți va selecționa cele mai reprezentative 20, considerate a avea un mare potențial de piață. Autorii lor vor avea ocazia să le prezinte în foarte scurte elevator pitches (3-4 min). Dintre acestea, vor fi selectate 5 proiecte cărora li se vor acorda o atenție specială: într-o sesiune cu public, autorii acestor proiecte vor lucra alături de experți pentru dezvoltarea planurilor de afaceri. În final, cele mai bune 3 idei însoțite de planuri de afaceri vor fi premiate, iar autorii lor vor beneficia de un training gratuit de 3 luni într-un incubator de afaceri din Iași.

Date importante:

  • 15 octombrie: înregistrarea online și urcarea în situl Easychair a rezumatelor proiectelor
  • 20 octombrie: primirea răspunsurilor din partea Comitetului de Program
  • 25 octombrie: trimiterea prezentărilor proiectelor care vor fi incluse în Catalog
  • 18–19 noiembrie desfășurarea workshop-ului „BringITon!”

Pentru orice lămuriri suplimentare, vă rugăm, să ne scrieți pe adresa bringiton@info.uaic.ro. Vă așteptăm!

Mai multe detalii sunt disponibile la adresa: http://bringiton.info.uaic.ro/