Peste 10% din aplicațiile depuse în cadrul Acțiunii 2.2.1 a POC 2014-2020 sunt ale membrilor Clusterului EURONEST ICT

Din cele 120 de aplicații depuse în cadrul Acțiunii 2.2.1 – Sprijinirea creşterii valorii adăugate generate de sectorul TIC şi a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere a Programului Operațional Competitivate 2014-2020, 14 sunt ale membrilor Clusterului EURONEST ICT (peste 10% din totalul cererilor de finanțare). Aplicațiile acoperă o gamă largă de domenii – de la medicină, la situații de urgență, educație, transport, resurse umane, soluții pentru managementul afacerilor – și pot contribui la creșterea calității serviciilor publice și private din Regiunea Nord-Est.

Apelul este deschis în continuare, termenul de depunere fiind prelungit până la data de 29 februarie a.c.  Pentru companiile membre ale Clusterului, personalul tehnic asigură întreaga consultanță necesară întocmirii și depunerii online a dosarului de finanțare. Mai multe detalii despre apel și condiții de finanțare sunt disponibile la adresa: http://fonduri.mcsi.ro/?q=node/162

Lista proiectelor depuse de membrii Clusterului EURONEST ICT:

 1. SC AUTONOMOUS SYSTEMS SRL – „PLATFORMA INOVATIVA DE SIMULARE SI INSTRUIRE BAZATA PE MECANISME DE INTELIGENTA ARTIFICIALA, CU APLICABILITATE IN DOMENIUL GESTIONARII SITUATIILOR DE URGENTA (IASIM)”
 2. SC Cognos Business Consulting SRL – „README – APLICAȚIE INTERACTIVĂ, INOVATIVĂ, DE EVALUARE A LIZIBILITĂȚII TEXTELOR ÎN LIMBA ROMÂNĂ ȘI DE ÎMBUNĂTĂȚIRE A STILULUI DE REDACTARE
 3. C. OPEN GOV S.R.L. – „ARKSENSE – PLATFORMĂ INFORMATICĂ DE ANALIZĂ ÎN TIMP REAL A FLUXURILOR DE PERSOANE BAZATĂ PE ALGORITMI DE INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ ȘI PRELUCRARE INTELIGENTĂ DE INFORMAȚII PENTRU AFACERI ȘI MEDIUL GUVERNAMENTAL”
 4. RED POINT SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. – ”LOGIOS – CERCETAREA SI DEZVOLTAREA UNUI SISTEM INOVATIV DE E-LEARNING DEDICAT MEDIILOR DE INVATAMÂNT UNIVERSITAR SI PREUNIVERSITAR”
 5. C. STRUCTURAL MANAGEMENT SOLUTIONS S.R.L. – „S.I.R.O – SOLUTIE INOVATIVA DE RECRUTARE ONLINE”
 6. Bion Advanced Support Team S.R.L. – „DEZVOLTAREA UNEI SOLUTII INOVATOARE DE MANAGEMENT A CAPITALULUI UMAN, DESTINATA PIETII ROMANESTI”
 7. C. AFT DESIGN S.R.L. – „BIBLIOTECA DE DATE GEO-SPAȚIALE ȘI SERVICII GIS ÎN CLOUD”
 8. Business Information Systems (Allevo) S.R.L. – „Dezvoltare aplicatiei software inovative “Treasure Open Source Software – TOSS”
 9. POWERTECH IT SERVICES SRL – „KIT INOVATIV MOBIL PENTRU LOCALIZARE, COMUNICAŢIE ŞI ÎNDRUMARE AL PERSOANELOR AFECTATE DE CALAMITĂŢI, DEZASTRE NATURALE ŞI ALTE SITUAŢII DE URGENŢĂ”
 10. Fullscreen Digital – „PLATFORMA DE ANALIZA A TRAFICULUI SI PREZENTEI IN SPATII COMERCIALE SAU PUBLICE”
 11. ROMSOFT SRL – „ECOSISTEM MULTIFUNCTIONAL PENTRU INTEGRAREA SERVICIILOR MEDICALE DE TIP “SELF-MANAGEMENT DISEASE” (EMIM)”
 12. YUKA MOBILI SRL – „MARGO – UN START PENTRU IMM-URI COMPETITIVE”
 13. INDUSTRIAL MB PLUS SRL – „TRAVEL 365”
 14. GREENSOFT SRL – „PLATFORMA-WEB PENTRU REALIZAREA PROFILELOR GENETICE – RoADN”