PREMIILE INDUSTRIEI REGIONALE ITC 2016

cropped-pin2016-coverCea mai dinamică industrie din regiunea Moldovei va avea în aproximativ o luna, pe 12 mai, o prima ediţie anuală de premiere a excelenţei – Premiilor Regionale ale Industriei de IT&Outsourcing PIN2016. Cele mai bune firme în domeniu, cei mai buni antreprenori sau cele mai de succes conferinţe ori proiecte comunitare vor primi aplauzele actorilor importanţi din această industrie şi ale publicului ieşean în sala Magnum de la Hotelul Internaţional.

Vor există 10 categorii de premiere: cea mai bună conferinţă de specialitate, initiativa CSR a anului, cea mai bună colaborare a industriei cu un ONG, cea mai bună firma de recrutare & training, cel mai bun proiect academic de colaborare cu industria, cel mai bun proiect de birouri dezvoltat în 2015, premiul pentru cel mai de succes start-up în IT, premiul pentru antreprenoriat românesc în IT, premiul pentru compania de IT a anului precum şi premiul pentru compania de Outsourcing a anului. Înscrierile la toate categoriile de premii vor fi gratuite şi vor putea fi făcute de către oricine din mediul relevant pentru industria IT& Outsourcing. Inscrierile se efectueaza pe platform proiectului, www.pinawards.ro, pana la data de 6 mai a.c.

De asemenea, vor există şi nominalizări ale juriului dintre activităţi, conferinţe, antreprenori etc. cu o excelentă activitate în anul ce s-a încheiat şi care nu pot lipsi de pe panou. După deliberare, vor fi anunţate câte trei nominalizări la fiecare categorie în parte. Reprezentanţii proiectelor, companiilor şi asociaţiilor nominalizate vor primi invitaţia de a participa în seara Galei de premiere.

Initiatorii PIN sunt dl Dan Zaharia si dl Dan Radu.